31. srpna 2014

ZÁŘIJOVÉ NOVINKY - VIEWEGH, LABYRINT, SEXZNAM A NOVÝ POIROT

V pátek nám dorazilo na pult druhé vydání Vieweghovi knihy Andělé všedního dne (2007), která má ve čtvrtek 9. 10. filmovou premiéru. Pokud jste ještě nečetli a rádi byste před návštěvou kina, rozhodně neváhejte.




Pokud vám román od Viewegha nestačí a rád byste přídavek, sáhněte po povídkové knize Sedm svateb a jeden pohřeb, kde najdete jeho povídku o hrdinovi, který přesně netuší, koho a kdy si má vzít.





Hledáte knihu pro přítelkyni, která má ráda Sex ve městě? Nebo jste rovnou ta přítelkyně? Nebo dokonce smutná podvedená třicátnice? Na deštivé zářijové odpoledne u kávy pro vád dámy doporučuji Sexznam.



Původně jsem nechtěla, ale v rámci rozšiřování mé čtenářské obce, jsem se rozhodla doporučit novou knihu Labyrint: Útěk, u které očekáváme stejný ohlas jako u trilogie Divergence a Hunger games, takže pokud jste fanynkami, nenechte si ujít knižní předlohu, protože 18.9. už vyráží do kin. 




Velkou událostí bude úterý 9. 9., kdy vychází úplně nový detektivní příběh s Herculem Poirotem. Ne, Agatha Christie nevstala z hrobu ani nenašli ztracený rukopis. Rodina Christie poprvé souhlasila s napsáním nového románu, protože se o něj ucházela bestsellerová spisovatelka Sophie Hannah, která má Poirota nastudovaného už od mládí. Filmového zpracování se samozřejmě dočkáme také, ale bohužel bez Davida Sucheta. 



Žádné komentáře:

Okomentovat